100 TL İndirim
Aye Store Araç Takip Sistemi
İndirim kuponu
Aye Store Araç Takip Sistemi
Ücretsiz kargo
Ücretsiz kargo Show Less

Xiaomi 70Mai Pro Güncelleme Sorunu Çözümü

Merhabalar,

Xiaomi 70Mai Pro modelinde V1.05 güncellemesine yükseltme sırasında bir çok sorun yaşayan olduğunu gördüm. Kamera açılabiliyor ama hiçbir tuşun işlevi olmuyor, kamera kayda geçmiyor. Yabancı kaynaklardan sorunun çözümünü buldum. Sorunu düzeltmek için bilgisayara ihtiyacınız var. Telefon üzerinden yapamazsınız.

Dikkat edilmesi gerekenler;

  • Güncelleme sırasında kamerada hafıza kartı olmalıdır.
  • Kamera şarja takılı olmalıdır. Telefon şarj adaptörü kullanarak kameraya enerji verebilirsiniz.
  • Güncelleme sırasında cihaz kapatılmamalıdır.

Güncelleme başlayalım. 

  • İlk olarak buraya tıklayarak 70mai pro V1.04 yazılımını indirin.
  • Zipin içinden update dosyasını çıkartın.
  • Kameraya takılı olan hafıza kartını bilgisayara takın.
  • Update klasörünü hafıza kartının içine atın.
  • Hafıza kartını kameraya takın.
  • Kameraya enerji verin. Enerji verince kamera otomatik açılacaktır. Kamerayı en alttaki büyük tuşa basarak kapatın.

  • En sağdaki tuşa basılı tutarken açma tuşuna da güncelleme işlemi başlayana kadar (yaklaşık 10-15 sn) basılı tutun. (İlk basmanız gereken tuş en sağdaki tuş, daha sonra ikisi birlikte)
  • Güncelleme işlemi 45 saniye kadar sürecektir. Güncelleme bitince cihaz açılacaktır.

Cihazınız V1.04 versiyonuna dönmüş olacaktır. En güncel sürüm bu değildir. Kamerayı V1.05 versiyonuna yükseltmeyi tekrar deneyebilirsiniz. Ancak aynı sorunu yaşamayacağınızın garantisini maalesef veremem. Xiaomi 70mai pro araç kamerasını V1.05 versiyonuna nasıl yükselteceğinizi bilmiyorsanız;
https://www.kamerarehberi.com/xiaomi-70mai-pro-arac-kamerasi-guncelleme-firmware-update/24840

 

Hakkında Aykut Ezer

Araç kameralarına kişisel merakım yüzünden yabancı kaynaklarda bilgi edindikten sonra, araç kamerası hakkındaki bilgilerim daha fazla insana ulaşabilsin diye kamerarehberi.com'u oluşturdum ve 5 yıldır kamerarehberi.com için aktif olarak inceleme hazırlıyorum. Araç kamerası incelemelerinin yanında ip kamera ve aksiyon kamerası incelemeleri de yapıyorum. Kendi aracıma Viofo A129 çift kameralı modelini almış olsam da inceleme için sürekli farklı kameralar kullanıyorum.

34 yorumlar

  1. Hocam mrb bende de xiaomi 70 Mai lite var kayıt yapmıyor ve kırmızı ışık yanıyor bu problemi nasıl çözerim bilgi verirseniz sevinirim.

    • Merhaba, hafıza kartı arızalı veya uygun formatta olmayabilir.

      • Üstadım merhaba bende 70 Mai a 500s modeli var. Ben bu modeli güncelleme yaparken yanlışlıkla yazılımı sildim sanırım. Daha sonra cihaz kendini açıyor monitore görüntü geliyor ve daha sonra ekranda bu yazı çıkıyor firmware mismatch, about ti shut down
        The firmware Channel does not match the device Channel, please flash in the corresponding firmware yazdıktan sonra otomatik olarak kapanıyor. Bununla ilgili bir çözümün var ise paylaşır mısın? Senin bu söylediğin yöntemi denedim ama olmadı.

  2. hocam merhaba

    kamerayı 1.o4 versiyona getirdim . Fakat kamera açılınca Çince dili ile sistemi açıyor. Dil seçimi sekmesini bulmam da imkansız 🙂 Yardımcı olursanız çok sevinirim.

  3. Üstad 70mai araç kamerası kullanıyorum ama cihazı wifi ye bağlayamıyorum, internet bağlantısı yok uyarısı veriyor
    Sorunu nasıl çözebilirim

  4. Aykut bey merhabalar, 70 mai a800s serisinin set olarak satılan modelini aldım. oto elektrikçi vasıtasıyla ürün kurulumunu yaptırdım time-lapse özelliğini açtıktan sonra arka kameram park modunda hızlandırılmış çekim yapıyordu fakat arkadaşımda çekim yapmadığı için aynı üründen o da taktırdığı için bendeki ana kamerayı çıkarıp onun aracına takıp arızanın neyden kaynaklandığını deneme yanılma yoluyla çözmeye çalıştım bir sonuca varamayınca cihazımı tekrar kendi aracıma taktığımda bu sefer de benim arka kameram time-lapse kaydı yapmamaya başladı. normalde çalışır vaziyette arka kameradan görüntü alıyorum ama park halindeyken kayıt işlemi gerçekleştirmiyor. lütfen bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz lütfen? hiç bir platformda buna bir türlü çözüm bulamadım. kutudan çıkardığım ilk halindeki eski yazılımını yükleyeyim dedim ona da ulaşamadım maalesef.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir