100 TL İndirim
Aye Store Araç Takip Sistemi
İndirim kuponu
Aye Store Araç Takip Sistemi
Ücretsiz kargo
Ücretsiz kargo Show Less

Araç Kamerasında GPS Ne İşe Yarar?

Videoda bahsettiğim programların adları; -Dashcam Viewer -Nextbase player -Registrator Viewer

Araç kameralarının GPS’lerinin çalışma sistemi yanlış düşünülüyor. Araç kamerasındaki GPS aracı uzaktan takip etmek için değildir. Videoya aracın koordinatlarını ve hız bilgilerini eklemek içindir. Araç kameralarının GPS’lerini kullanmak için abonelik ücreti vs istenmez, tamamen ücretsizdir. Sim kart takmaya gerek yoktur.

TAKİP YAPILABİLEN GPS SİSTEMLERİ

Takip sistemi ve GPS’li araç kameraları ayrı ayrı olur. Aracı uzaktan takip için kullanılan GPS sistemleri sim kartlıdır. Ben incelediğim cihazlardan arasında takip edilebilir araç kamerasına denk gelmedim. Yurt dışından imei numarası kayıtlı olmayan GPS takip cihazını Türkiye’de kullanamazsınız. Türkiye’de araç takip sistemlerini abonelikleriyle birlikte satış ve montajını yapan firmalar var. Türkiye’deki firmaları araştırmalısınız.

Hakkında Aykut Ezer

Araç kameralarına kişisel merakım yüzünden yabancı kaynaklarda bilgi edindikten sonra, araç kamerası hakkındaki bilgilerim daha fazla insana ulaşabilsin diye kamerarehberi.com'u oluşturdum ve 5 yıldır kamerarehberi.com için aktif olarak inceleme hazırlıyorum. Araç kamerası incelemelerinin yanında ip kamera ve aksiyon kamerası incelemeleri de yapıyorum. Kendi aracıma Viofo A129 çift kameralı modelini almış olsam da inceleme için sürekli farklı kameralar kullanıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir