100 TL İndirim
Aye Store Araç Takip Sistemi
İndirim kuponu
Aye Store Araç Takip Sistemi
Ücretsiz kargo
Ücretsiz kargo Show Less

Hafıza Kartı Önerileri ve Güvenilir Satın Alma Linkleri

Araç ve aksiyon kameraları micro SD hafıza kartına kayıt yaparlar. Cihazların destekledikleri maximum kart kapasiteleri değişkenlik gösterir. Kameraların kaç GB kart desteklediklerini ürün açıklamalarında mevcuttur. Kart seçimi yaparken maximum kart desteğini göz önünde bulundurmayı unutmayın.

Kameraların çekim kalitesi arttıkça, videoların boyutları yükseldi. Bu sebepten hem daha büyük hafıza kartlarına ihtiyaç duyuldu hem de büyük boyutlu videoyu hafızasına alabilecek kadar hızlı hafıza kartlarına ihtiyaç duyuldu. Yani kartın kapasitesi tek başına bir şey ifade etmez. 128 GB kart almış bile olsanız kartın hafızasına yazma hızı düşük olduğu için sorun yaşayabilirsiniz. Bu yüzden yüksek yazma hızına sahip kart kullanmak gerekmektedir.

Araç kameraları döngü şeklinde kayıt yapar. Bazı aksiyon kameraları da döngü kayıt yapabilir. Döngü kayıt yapan cihazlarda kart seçimi çok daha önemlidir. Ucuz gördüğünüz kartları bir kenara bırakabilirsiniz. Belki kameradan daha fazla parayı hafıza kartına vermeniz gerekebilir. Kamera ve ucuz karta verdiğiniz para, kartın düzgün şekilde kayıt yapmaması yüzünden çöp olabilir. Kaza anında elinizde hiçbir görüntü olmayabilir. Bu yüzden kart seçimi çok önemlidir.

Satışını yaptığımız Viofo araç kameralarında önerilen hafıza kartları;

Daha önce öneride bulunduğumuz Samsung Evo Plus hafıza kartlarının artık üretimi yapılmamaktadır. Bu yüzden öneriler arasından kart tercihi yapmanızı öneririz. En uygun fiyatlı ve en kolay bulunabilir olan model Sandisk Extreme modelidir. Aşağıdaki linklerden satın alınabilir.

SanDisk Extreme 64GB microSDXC UHS-I Hafıza Kartı
SanDisk Extreme 64GB microSDXC UHS-I Hafıza Kartı
Adınıza faturalı
Adınıza faturalı Show Less
SanDisk Extreme 128GB microSDXC UHS-I Hafıza Kartı
SanDisk Extreme 128GB microSDXC UHS-I Hafıza Kartı
Adınıza faturalı
Adınıza faturalı Show Less
SanDisk Extreme 256microSDXC UHS-I Hafıza Kartı
SanDisk Extreme 256microSDXC UHS-I Hafıza Kartı
Kargo ücretsiz
Kargo ücretsiz Show Less

Hakkında Aykut Ezer

Araç kameralarına kişisel merakım yüzünden yabancı kaynaklarda bilgi edindikten sonra, araç kamerası hakkındaki bilgilerim daha fazla insana ulaşabilsin diye kamerarehberi.com'u oluşturdum ve 5 yıldır kamerarehberi.com için aktif olarak inceleme hazırlıyorum. Araç kamerası incelemelerinin yanında ip kamera ve aksiyon kamerası incelemeleri de yapıyorum. Kendi aracıma Viofo A129 çift kameralı modelini almış olsam da inceleme için sürekli farklı kameralar kullanıyorum.

28 yorumlar

  1. Kolay Gelsin, jansite 10″ DVR kamera ön arka kameralı arka 1080p ön 2.5k kayıt yapıyor herhalde 64 gb sandisk 1 ay olmadan gitti kayıtları silmiyor biçimlendirmiyor yeni kayıt da yapmıyor. ne marka kaç gb sd kart almalıyım .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir