100 TL İndirim
Aye Store Araç Takip Sistemi
İndirim kuponu
Aye Store Araç Takip Sistemi
Ücretsiz kargo
Ücretsiz kargo Show Less

Xiaomi 70mai M300 Araç Kamerası 1296p Araç Kamerası

70Mai’nin yeni modeli M300 araç kamerası 1296p çözünürlüğe sahip. Dışarıdan bakıldığı zaman 70Mai/70Mai 1S modeliyle birebir aynı olan cihazın, çözünürlük ve özellik açısından farkları mevcut. En büyük farklılık; 70Mai 1S modeli 1080p çekim kalitesine sahipken, 70Mai M300 araç kamerası 1296p çözünürlükte kayıt yapabiliyor. M300 modeline park modu özelliği eklenmiş. Harici olarak satılan park modu kablosuyla birlikte, park halinde hızlandırılmış video kaydı kaydı özelliğini kullanabilirsiniz.

Xiaomi 70mai M300 Araç Kamerası 1296p
Anlık indirim
Xiaomi 70mai M300 Araç Kamerası 1296p
Kargo ücretsiz
Kargo ücretsiz Show Less

 

WiFi özelliği sayesinde cihaz ayarları telefondan yapabiliyor. Kaydedilen video ve fotoğrafları telefona uygulama üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Telefonunuza 70mai uygulamasını yükleyerek, kamera ve telefonu eşleştirebilirsiniz. 64 GB hafıza kartı desteği bulunuyor. Hafıza kartı dolduğu zaman, eski videoların üstüne otomatik olarak kayıt yapmaya devam ediyor. Elle müdahale gerektirmiyor.

No coupons found.

M300 1296P araç kamerasının, siyah ve mavi renkleri bulunuyor. Yurt dışında sarı rengi de mevcut. Ülkemizde sarı rengi bulunmuyor.

1296P çözünürlük, 64 GB hafıza kartı desteği,
Park modu, Acil durum kaydı,
Ses kaydı, Döngüsel kayıt,
WiFi, Bildirim ledleri,
240 mah batarya, WDR.
140 derece çekim açısı,

Bildirim Ledleri 

Yeşil LED: Cihaz kayıtta
Kırmızı LED: Kayıt hatası
Mavi: Cihaz açık, kayıt devre dışı

Park Modu

Park modu özelliği için sigorta kutusundan bağlantı yapılması gerekmektedir. Park modu kablosu kutu içeriğine dahil değildir. Extra satılan bu kabloyla park modunu kullanabilirsiniz. Park modu kablosuyla bağlantı yapıldıktan sonra, kontağı kapattığınızda cihaz park moduna geçiş yapar 30 dakikalık videoyu hızlandırılmış kayıt şeklinde 1 dakikalık videoya sığdırır. Bu sayede geriye dönük çok daha uzun video kaydı saklamaya olanak sağlar.

WiFi Özelliği

70Mai Pro Plus araç kamerasında WiFi özelliği standart olarak sunuluyor. 70mai uygulamasını telefonunuza yükleyip kamerayla telefonu eşleştirebilirsiniz. Uygulama üzerinden videoları izleyebilir, silebilir, telefona indirebilirsiniz. Cihazın ayarlarını uygulama menüsünden yapabilir, kameranın güncellemelerini telefondan yapabilirsiniz.

Android için 70Mai
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.banyac.midrive.app.intl&hl=tr&gl=US

IOS için 70Mai
https://apps.apple.com/sg/app/70mai-worldwide/id1345384242

Hafıza Kartı ve Döngüsel Kayıt

70Mai M300 modelinde döngüsel kayıt özelliği bulunuyor. Hafıza kartı dolunca kayıt durmuyor. Eski kayıtların üzerine yeni videolar kaydetmeye başlıyor. Bu sayede kameraya hiç müdahale etmeye gerek kalmıyor. 64 GB hafıza kartı desteği mevcut. Döngüsel kayıt yapan cihazlarda hafıza kartı seçimi çok önemlidir. Samsung Evo Plus modelini tercih etmenizi öneririm. Aşağıdaki sayfadan karta ulaşabilirsiniz.

No coupons found.

SATIN ALMA LİNKLERİ

Xiaomi 70mai M300 Araç Kamerası 1296p
Anlık indirim
Xiaomi 70mai M300 Araç Kamerası 1296p
Kargo ücretsiz
Kargo ücretsiz Show Less
Xiaomi 70mai Park Modu Kablosu
Anlık indirim
Xiaomi 70mai Park Modu Kablosu
2 yıl garantili.Show More
2 yıl garantili. Show Less
No coupons found.

Hakkında Aykut Ezer

Araç kameralarına kişisel merakım yüzünden yabancı kaynaklarda bilgi edindikten sonra, araç kamerası hakkındaki bilgilerim daha fazla insana ulaşabilsin diye kamerarehberi.com'u oluşturdum ve 5 yıldır kamerarehberi.com için aktif olarak inceleme hazırlıyorum. Araç kamerası incelemelerinin yanında ip kamera ve aksiyon kamerası incelemeleri de yapıyorum. Kendi aracıma Viofo A129 çift kameralı modelini almış olsam da inceleme için sürekli farklı kameralar kullanıyorum.

3 yorumlar

  1. Merhaba, Xiaomi 70mai araç kameramı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ama son birkaç gündür çekim yaparken birden kendi kendine sesli bir seyler söyledikten sonra yeşil ışık yanıp sönmeye başlıyor. O arada çekim yapıyor mu bilmiyorum. Sonra kapatıp açıyorum düzeliyor. Bunun nedeni nedir?

  2. Merhabalar bu ürün için 128 gb alsam çalışmaz mı illa 64 mü almak lazım?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir