100 TL İndirim
Aye Store Araç Takip Sistemi
İndirim kuponu
Aye Store Araç Takip Sistemi
Ücretsiz kargo
Ücretsiz kargo Show Less

Viofo A119 / A119s Açılıp Kapanma Sorunu

Viofo A119 ve A119s modelinde kamera kendi kendine açılıp kapanmaya yapıyorsa sorun GPS modülünden gelen enerjini yetersiz olmasından kaynaklıdır. Bu sorunun çözümü enerjiyi kameranın yanındaki enerji soketinden vermektir. Kameranın yanından enerji verdiğiniz zaman GPS devre dışı kalmayacaktır. Bu sorun A119 V2 ve A119s V2 modellerinde çözülmüştür. Sorun sadece V1 modelinde yaşanmaktadır.

Hakkında Aykut Ezer

Araç kameralarına kişisel merakım yüzünden yabancı kaynaklarda bilgi edindikten sonra, araç kamerası hakkındaki bilgilerim daha fazla insana ulaşabilsin diye kamerarehberi.com'u oluşturdum ve 5 yıldır kamerarehberi.com için aktif olarak inceleme hazırlıyorum. Araç kamerası incelemelerinin yanında ip kamera ve aksiyon kamerası incelemeleri de yapıyorum. Kendi aracıma Viofo A129 çift kameralı modelini almış olsam da inceleme için sürekli farklı kameralar kullanıyorum.

4 yorumlar

  1. merhaba…. 3 yıldır kullandığım a119s kameram hiç açılmıyor..ne yapabilirim?

  2. Barış KATIRCILAR

    Merhaba Aykut kardeşim,
    Senin rehberliğin sayesinde Viofo a129 pro duo 4k çift kamera araç kamerası aldım 128 gb senin tavsiyen hafıza kartı ile birlikte 2020 ocakta. halen kullanmaktayım ancak kamera zaman zaman kaydetmiyor park modunda veya sürüş halinde iken bu arada record ışığı yanıp yanıp sönüyor. Cihazı resetledim tekrar kullandım değişen bir şey olmadı hatta hareket ahlinde arkadan çarptı birisi baktım o an yok 5 dk sonrası var kayıtlarda. sebepleri neler olabilir ? gerektiği gibi sürekli kayıt yapması için ne yapabililirim?
    cevaplarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler 05057874647

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir