100 TL İndirim
Aye Store Araç Takip Sistemi
İndirim kuponu
Aye Store Araç Takip Sistemi
Ücretsiz kargo
Ücretsiz kargo Show Less

Kocaeli Araç Takip Sistemi Montajı

Instagram hesabımızı takip edebilirsiniz. 

https://www.instagram.com/arackamerasimontaj/

AYE STORE ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ

Aye Store Araç Takip Sistemi 7/24 araç takibi yapmanıza olanak sunar. Yüksek performanslı Turkcell hattıyla telefonunuzdan istediğiniz zaman aracınızın konumuna, hızına, kontak durumuna, detaylı km raporlarına, alarm raporlarına ulaşabilirsiniz. 10 saniyede bir yenilenen konum sayesinde gecikme yaşamadan canlı harita üzerinden anlık araç takibi yapabilirsiniz.

Aye Store Araç Takip Sisteminde cihaz, 1 yıl Turkcell M2M hat ve program kullanım ücreti fiyata dahildir. Aye Store Araç Takip Sistemi, aktif sim kartla birlikte gönderilir. Cihaz için her yıl extra cihaz ödemesi gerekmemektedir. 1 yılın sonunda sadece M2M hat ve program kullanım süresini uzatarak Aye Store Araç Takip Sistemini kullanmaya devam edebilirsiniz.

Aye Store Araç Takip Sistemi hem IOS işletim sistemi hem Android işletim sistemi için mobil uygulamaya sahip olup, bilgisayar için tarayıcı üzerinden bağlantı desteği sunar. Aye Store Araç Takip Sistemi, otomobil, hafif ticari, motosiklet, karavan, çekici, kamyon, loader gibi tüm araçlarla uyumludur.

Aye Store Araç Takip Sistemleri

Online mağaza: https://www.ayestore.com.tr/gps
Adres: Kozluk Mah. Saray Yokuşu Sok. No:31A İzmit/Kocaeli
(Vali konağı yanı)
Telefon: 0 537 305 81 88

Aye Store Şarjlı Araç Takip Sistemi

Aye Store Araç Takip Sistemi

KOCAELİ ARAÇ TAKİP SİSTEMİ MONTAJI

Kocaeli İzmit’te bulunan mağazamızda araç takip sistemi montaj hizmeti veriyoruz. Montaj hizmeti için randevu alınması gerekmektedir.  0 537 305 81 88’den whatsapp veya direkt telefonla randevu alabilirsiniz. Cumartesi günü yoğunluğu yüzünden, Cumartesi montajları için 2-3 gün önceden aramanız iyi olacaktır.

Almak istediğiniz hizmetleri tek tek seçebilirsiniz. Araç takip sistemi montajı sırasında plastik aksamlara zarar verilmemektedir. Tüm tesisat kabloları ve araç takip sistemi gizlenerek montaj yapılır. Trim sesi olmaması için araç takip sisteminin tüm tesisat kabloları bez bantla sarılır.

Randevu Almak İçin

Montaj için randevu almanız gerekmektedir. 0 537 305 81 88’den whatsapp veya direkt telefonla randevu alabilirsiniz.

Verebildiğimiz Hizmetler

Tahmini Montaj Süreleri

Montaj süreleri ortalama olarak verilmiştir. Araca göre değişkenlik göstermektedir.

  • Standart araç takip sistemi montajı 350 TL | 45 dk
  • Motor blokajlı araç takip sistemi montajı | 90-120 dk

Fiyata Dahil Hizmetler

  • Kablo tutucu klipsler,
  • Çift taraflı bant,
  • Kablo sabitleme cırtları,
  • Tesisat yalıtım kabloları/bez bant.

Extra Ücretli Ürünler/Hizmetler

  • Fuse tap bağlantı aparatları (gerekiyorsa),

Aye Store Konum

Buraya tıklayarak adres tarifi alabilirsiniz. Wes Hotel ile İzmit Saat kulesi arasından Vali Konağına çıkan yokuşun sonundayız.

Bayramlarda kapalıyız.

Çalışma saatleri: Ptesi-Cuma: 09.30 – 17.00 / Ctesi: 10.30 – 15.00

Adres: Kozluk mh. Saray Yokuşu sk. no31/A İzmit/kocaeli

İstanbul Araç Takip Sistemi montajı, Kocaeli Araç Takip Sistemi montajı, Bursa Araç Takip Sistemi montajı, Yalova Araç Takip Sistemi montajı, SakaryaAraç Takip Sistemi montajı, Gebze Araç Takip Sistemi montajı.

Hakkında Aykut Ezer

Araç kameralarına kişisel merakım yüzünden yabancı kaynaklarda bilgi edindikten sonra, araç kamerası hakkındaki bilgilerim daha fazla insana ulaşabilsin diye kamerarehberi.com'u oluşturdum ve 5 yıldır kamerarehberi.com için aktif olarak inceleme hazırlıyorum. Araç kamerası incelemelerinin yanında ip kamera ve aksiyon kamerası incelemeleri de yapıyorum. Kendi aracıma Viofo A129 çift kameralı modelini almış olsam da inceleme için sürekli farklı kameralar kullanıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir