100 TL İndirim
Aye Store Araç Takip Sistemi
İndirim kuponu
Aye Store Araç Takip Sistemi
Ücretsiz kargo
Ücretsiz kargo Show Less

Aliexpress Kayıtlı Kredi Kartı Nasıl Silinir?

Aliexpress’den alışveriş yaparken kart bilgilerinin saklanmasını istediyseniz, kartı Aliexpress’den silmek Aliexpress çok fazla buton ve bilgi koymamış. Kredi kartı kayıtlı olduğu zaman yanlışlıkla siparişi tamamlayabiliyoruz. Ben de bu konudan mağdur olduğum için biraz araştırdım ve kredi kartımı Aliexpress’den sildim. Kartı Aliexpress hesabından silmek için basit bir kaç işlem var.

https://intl.alipay.com/user/queryUserBindCard.htm

  • Yukarıdaki linke tıklıyoruz.
  • Normal şekilde giriş yapıyoruz.
  • Açılan sayfa Çince oluyor. Aşağıdaki görseldeki yere tıklayarak İngilizce yapıyoruz.

  • Güvenlik kodunu girip giriş yapıyoruz. Mail adresimizi girip, mail adresine onay linki gönderilmesini sağlıyoruz.
  • Mail adresine gelen linke tıklıyoruz.
  • Mail adresinden gelen linkte tıklayınca bizi bilgiler girmemiz için bir sayfaya yönlendiriyor. Hiçbirine tıklamadan tekrar ilk baştaki linke tıklıyoruz. Daha sonrası aşağıdaki görsellerdeki sayfa açılıyor.

  • Silmek istediğiniz kredi kartı bilgisinin yanındaki remove linkine tıklıyoruz. Silmek istediğimizi onayladıktan sonra Aliexpress hesabından kredi kartı bilgilerimiz silinmiş oluyor.

Hakkında Aykut Ezer

Araç kameralarına kişisel merakım yüzünden yabancı kaynaklarda bilgi edindikten sonra, araç kamerası hakkındaki bilgilerim daha fazla insana ulaşabilsin diye kamerarehberi.com'u oluşturdum ve 5 yıldır kamerarehberi.com için aktif olarak inceleme hazırlıyorum. Araç kamerası incelemelerinin yanında ip kamera ve aksiyon kamerası incelemeleri de yapıyorum. Kendi aracıma Viofo A129 çift kameralı modelini almış olsam da inceleme için sürekli farklı kameralar kullanıyorum.

2 yorumlar

  1. İyi günler bana onay bilgisi gelmeden Akbank kredi kartımla harcama yapılmıştır. Kesinlikle kabul etmiyorum iptal edilmesini istiyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir