100 TL İndirim
Aye Store Araç Takip Sistemi
İndirim kuponu
Aye Store Araç Takip Sistemi
Ücretsiz kargo
Ücretsiz kargo Show Less

Viofo A129 İçin Geliştirilmiş Park Modu Özelliği Geldi

Viofo A129 araç kamerası için beta olarak, park modu özelliği geliştirmiş yazılım yayınlandı. 3 farklı modda park modu kullanılabilecek.
1.Hareket gördüğü zaman 60 saniyelik video kaydı.
2.1/5/15 FPS hızlandırılmış (timelapse) video kaydı.
3.Düşük kalitede video kaydı.

Ayrıca mini serilerinde olduğu gibi 3 kablolu park modu kablosu da yakında çıkacak.Bu kablo sayesinde aracın park halinde olup olmadığı hatasız olarak algılanabilecek. 3 kablolu park modu kablosu sahibi olmayanlar içinse park moduna geçme ve park modundan çıkma için yeni özellikler eklendi. 90 saniye boyunca hareket olmazsa park modu açılacak, araç 8 km hızın üstüne çıkarsa veya darbe algılanırsa park modu kapatılacak.

Aşağıdaki linkten yeni özellikler eklenmiş olan yazılımı indirebilirsiniz.
https://drive.google.com/file/d/1VU2fhqN9asauA6m_xz1h2HP-CRPblVWQ/view

Hakkında Aykut Ezer

Araç kameralarına kişisel merakım yüzünden yabancı kaynaklarda bilgi edindikten sonra, araç kamerası hakkındaki bilgilerim daha fazla insana ulaşabilsin diye kamerarehberi.com'u oluşturdum ve 5 yıldır kamerarehberi.com için aktif olarak inceleme hazırlıyorum. Araç kamerası incelemelerinin yanında ip kamera ve aksiyon kamerası incelemeleri de yapıyorum. Kendi aracıma Viofo A129 çift kameralı modelini almış olsam da inceleme için sürekli farklı kameralar kullanıyorum.

4 yorumlar

  1. Aykut bey selamlar, cihazı sizin yorumlarınıza dayanarak aldım cok memnunum yalnız bir sorunum var çözemiyorum, seyir halinde hersey güzel park modu auto modunda aksam arabayı park ettıgımde belli bir saaten sonra sanırım güç kesiliyor geldiğimde wifi bağlantı ismi benim ayarladıgım gibi bağlı oluyor ama kamera calısmıyor dugmeleride islev gormuyor kabloları cekip tekrar taktıgımda resetlenmis halde erüsim saglıyorum. Yzılım son 1.5 vereiyon neden yapar acaba fikriniz varmı

    • Merhaba Can Bey,
      WiFi özelliği sürekli açık olduğu zaman bu sorun yaşanıyor. Kameranın ayarlarından WiFi özelliğini kapatın, kartı formatlayın. Sorun çözülecektir.

  2. Mahmut Soygüden

    Aykut bey merhabalar…A 129 Pro Duo aldım. Park Modu Auto event olarak kullanıyorum. Gece Sürekli kayıt yaptığından sabah araçtan akü zayıf uyarısı aldım. Park Modu Kablosu olarak ODB 2 kullanıyorum. .Sigorta kutusuna bağlanan park modu kablosundan farkı varmı dır.

    • Merhaba Mahmut Bey,
      OBD2 kablolar 11.6 veya 11.8 voltta kesiyor. 3 kablolu kitte kesme voltajı seçimi olması gibi avantaj var. 11.8 ile 12.4v arasında kesme voltajı ayarı yapabiliyorsunuz. 11.6 voltu çoğu araç düşük voltaj olarak algılar. Aracın soğuklarda çalışmasında problem yoksa OBD2 ile devam edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir