100 TL İndirim
Aye Store Araç Takip Sistemi
İndirim kuponu
Aye Store Araç Takip Sistemi
Ücretsiz kargo
Ücretsiz kargo Show Less

Videolar Takılıyor / Açılmıyor

Araç kameraları yüksek çözünürlüklü kayıt yapar. Yüksek çözünürlüklü videoları açmak istediğinizde hata alabilir, takılma yaşayabilir, ekranda tuhaf renkler görebilirsiniz. Bunları çözmenin birkaç yöntemi vardır.

  1. Görüntüleri bilgisayar kopyaladıktan sonra açmalısınız. Kartın okuma hızı yetişmediği için videolar takılarak ilerleyebilir
  2. Gom player video oynatıcısını kullanarak tüm formatlardaki videoları sorunsuz olarak açabilirsiniz. Standart media player videoları açamayabilir. Açılsa da takılma yapabilir.
  3. Bunları yapmanıza rağmen hala görüntü takılarak ilerliyorsa bilgisayarınız donanımı yüksek çözünürlüklü videoları oynatacak kapasitede olmayabilir.

Aşağıdaki linkten Gom player’ı indirebilirsiniz.

GOM PLAYER
http://player.gomlab.com/?language=eng

Hakkında Aykut Ezer

Araç kameralarına kişisel merakım yüzünden yabancı kaynaklarda bilgi edindikten sonra, araç kamerası hakkındaki bilgilerim daha fazla insana ulaşabilsin diye kamerarehberi.com'u oluşturdum ve 5 yıldır kamerarehberi.com için aktif olarak inceleme hazırlıyorum. Araç kamerası incelemelerinin yanında ip kamera ve aksiyon kamerası incelemeleri de yapıyorum. Kendi aracıma Viofo A129 çift kameralı modelini almış olsam da inceleme için sürekli farklı kameralar kullanıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir